Data insights in tijden van crisis - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Victa GmbHDeutsch
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu
Tijdig de juiste informatie aanleveren
Veel landen kondigen economische hulppakketten aan. Bedrijven die deze hulp nodig hebben, bijvoorbeeld voor hun liquiditeit, willen hun aanvraag zo snel mogelijk voltooien. Zonder relevante en actuele inzichten kan dit lastig zijn. Hoeveel FTE (Full Time Employees) heeft u nu precies? Hoe verhouden de inkomsten van vandaag zich tot een jaar geleden? En hoe zien uw cijfers eruit als de lockdown, hoe intelligent ook, nog twee maanden of langer voortduurt?

Zonder data insights zal het dagen duren om de juiste rapporten en cijfers te produceren en wordt het nog moeilijker om verschillende toekomstscenario's te voorspellen (predictive analytics, ofwel voorspellende analyses).

Evalueer en neem actie
Zodra de situatie weer iets is genormaliseerd kan het hebben van inzicht in data u ook helpen evalueren hoe het bedrijf op deze crisis heeft gereageerd.

Was het echt voorbereid op een pandemie? Heeft het bedrijf zich snel genoeg aangepast en snel genoeg gereageerd? Hadden voldoende mensen toegang tot de informatie die ze nodig hadden? Of moet u meer investeren in datamanagement, analytics en AI, zodat u in de toekomst beter voorbereid bent op onverwachte gebeurtenissen?
Hoe werkt dit in de praktijk?
Dit zijn precies de vragen die Nedap, een Nederlands bedrijf wat zich richt op het ontwikkelen en leveren van Technology for Life, technologische producten waarmee mensen prettiger en succesvoller kunnen werken, zichzelf stelde. Hoewel het bedrijf zelf intelligente systemen ontwikkelt was Nedap zich ervan bewust dat er binnen de eigen organisatie nog stappen genomen konden worden voor betere rapportages en analyses. Met hun data verspreid over meerdere Navision-systemen konden er wel nauwkeurig rapportages worden samengesteld over wat er gaande was in bijvoorbeeld Spanje, Hong Kong of Duitsland, maar was er geen inzicht in de prestaties van het hele bedrijf samen. Nedap koos daarom voor de technologie van TimeXtender en de Data Discovery Hub om hen te helpen bij het organiseren en bouwen van een beter datamodel dat kwaliteit, validatie en transparantie biedt, terwijl deze data wordt gevisualiseerd, gerapporteerd en geanalyseerd met de software van Qlik. Dit stelt het bedrijf in staat om snel te rapporteren, te analyseren en actie te ondernemen, ook tijdens de COVID-19 pandemie.

Laten we deze ongekende tijden dus gebruiken om ongekende stappen te zetten om de toegang tot bedrijfsgegevens te democratiseren door de complexe en tijdrovende taken rondom datatoegang, datamodellering en datamanagement te automatiseren. Op deze manier bent u beter voorbereid op snelle veranderingen en kunt u ook zakelijke uitdagingen aanpakken die geen verband houden met COVID-19. Zo bent u beter voorbereid op de toekomst, wat de toekomst ook voor ons in petto heeft.
Het belang van data insights in tijden van crisis
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Data insights in crisistijden. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Data insights in crisistijden dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Wietske Striekwold
Office Manager
074 – 2915208
ws@victa.nl
Neem contact op met Wietske Striekwold
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail