2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Nieuwsbrief
Victa gebruikt de door u beschikbaar gestelde informatie om u op de hoogte te houden over Victa, Qlik en Business Intelligence.

Home » Inschrijven voor de Victa Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Victa Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij respecteren uw Privacy en zullen uw gegevens niet delen. Wij willen u erop wijzen dat u, door het invullen en versturen van uw persoonlijke gegevens via dit registratieformulier, ermee instemt dat u electronische berichten en andere communicatie van Victa ontvangt.

Hou mij op de hoogte

Inschrijven voor de Victa Nieuwsbrief

Victa gebruikt de door u beschikbaar gestelde informatie om u op de hoogte te houden over Victa, Qlik en Business Intelligence. Mocht u later toch beslissen om niet meer op de hoogte gehouden te willen worden dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven door op de link te klikken onderaan de e-mails of door een mail te sturen naar privacy@victa.nl

Wij gebruiken Mailchimp als ons Marketing automation platform. Door u op te geven voor onze e-mail nieuwsbrief geeft u aan akkoord te gaan dat de door u opgegeven informatie wordt gebruikt door Mailchimp in overeenstemming met hun Privacy Policy and Terms.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Wij zullen derhalve uw persoonlijke gegevens zorgvuldig beschermen en deze nooit aan derden beschikbaar stellen. Lees hier alles over ons Privacybeleid en Cookiebeleid

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail