2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Victa GmbHDeutsch
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu
Coulisse
Coulisse is een wereldwijd toonaangevend toeleverancier van raamdecoratie in zowel kant-en-klare producten voor de bouwmarkt als in onderdelen voor de assembleur en groothandel in maatwerk.

Home » Klantreferenties » Coulisse

Het vinden van antwoorden op vragen over verkopen, voorraadbeheersing- en optimalisatie maakt dat we niet zonder QlikView kunnen.

Sinds 1992 is Coulisse uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende toeleverancier van raambekleding. Daarnaast ontwikkelt Coulisse speciaal voor de DIY-markt innovatieve producten en winkelconcepten op het gebied van doe-het-zelf raambekleding.

“Het vinden van antwoorden op vragen over verkopen, voorraadbeheersing- en optimalisatie maakt dat we niet zonder QlikView kunnen.”

Marc Perik, Manager ICT & Facilities, Coulisse

“Het vinden van antwoorden op vragen over verkopen, voorraadbeheersing- en optimalisatie maakt dat we niet zonder QlikView kunnen.”

Marc Perik, Manager ICT & Facilities, Coulisse

coulisse

Sinds 1992 is Coulisse uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende toeleverancier van raambekleding. Daarnaast ontwikkelt Coulisse speciaal voor de DIY-markt innovatieve producten en winkelconcepten op het gebied van doe-het-zelf raambekleding. Coulisse levert hierbij niet alleen de producten en labels, maar verzorgt ook de logistiek, het volledige schapontwerp inclusief space planning en het POS-materiaal. De innovatiekracht van Coulisse komt tot uiting in inspirerende collecties en vooruitstrevende systeemoplossingen.

De nieuwe systemen en collecties worden ontwikkeld in de Design Studio en het Tech Centre bij het hoofdkantoor in Enter. Hier bevinden zich ook het warehouse van 11.000 m2 en het distributiecentrum, van waaruit de producten dagelijks over de hele wereld worden verzonden.

Coulisse is een snelgroeiend bedrijf.

Dit blijkt ook uit het feit dat Coulisse al meerdere malen is genomineerd voor en zelfs winnaar is geweest van de FD Gazelle Award, een award vanuit het Financieel Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vanuit deze groei en de hierbij behorende noodzaak voor het maken van professionaliseringsslagen is de zoektocht naar een Business Intelligence oplossing ontstaan. Marc Perik, Manager ICT & Facilities bij Coulisse: “In 2007 zijn wij overgestapt van Exact naar Microsoft Dynamics NAV voor betere controle over de financiën en het vereenvoudigen van toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten. Al vrij snel na deze implementatie kwam naar voren dat met name ons verkoopapparaat en het management beter inzicht wilden in kengetallen op verkoopgebied. Mensen werkten met operationele rapportages die ze zelf maakten en aanpasten in Excel. We werkten met stapels papier en rapporten. Wij wilden heel graag naar een cultuur toe van zelf zoeken naar de antwoorden die je nodig hebt.”

Download de volledige CaseStudy
Voor de volledige CaseStudy verwijzen wij u graag door naar digitale versie uitgegeven door Qlik:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerd

  Solution Overview

  Branche:
  Manufacturing, Retail

  Functie:
  Sales, Supply Chain Management

  Land:
  Nederland

  Uitdagingen:

  Beter inzicht verkrijgen in kengetallen over verkoop, inkoop, leverbetrouwbaarheid en leveranciersbetrouwbaarheid op basis van ‘self-service’.

  Data Source Systemen:

  • Microsoft Dynamics NAV
  • Excel

Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail