volg via
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
Zoeken
Victa GmbHDeutsch
download Power BIPower BI
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu
BALR.
BALR. staat bekend om zijn high-end mode, reisproducten en accessoires voor mannen en vrouwen. Het in Nederland gevestigde merk is in 2013 opgericht

Home » Klantreferenties » BALR.

Qlik Sense biedt BALR. een compleet en visueel beeld van de stand van zaken

BALR. is een internationaal luxe lifestyle merk dat bekend staat om zijn high-end mode, reisproducten en accessoires voor mannen en vrouwen. Het in Nederland gevestigde merk is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus

Met Qlik Sense krijgt ons management een compleet en visueel beeld van de stand van zaken in ons bedrijf, zowel wat betreft run-rates als wat betreft KPI’s. Onze operationele teams staan klaar om verdere groei te ondersteunen, zodra zij de data omzetten in bruikbare inzichten

Thomas van Mastbergen, Head of Digital Marketing, BALR

Met Qlik Sense krijgt ons management een compleet en visueel beeld van de stand van zaken in ons bedrijf, zowel wat betreft run-rates als wat betreft KPI’s. Onze operationele teams staan klaar om verdere groei te ondersteunen, zodra zij de data omzetten in bruikbare inzichten

Thomas van Mastbergen, Head of Digital Marketing, BALR

BALR. is een internationaal luxe lifestyle merk.

BALR. staat bekend om zijn high-end mode, reisproducten en accessoires voor mannen en vrouwen. Het in Nederland gevestigde merk is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus en heeft een compleet assortiment hoogwaardige items gemaakt die inspireren om het leven van een BALR. te leven. Ambitieus, gefocust en synchroon met zijn jonge en ambitieuze publiek, brengt het bedrijf de luxueuze levensstijl van buitengewone atleten binnen handbereik van iedereen die hard werkt om de droom waar te maken.
BALR.

Visualisatie van alle data. Niet alleen e-commerce data. 

BALR. biedt een echte omnichannel ervaring, waarbij online verkopen verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van de omzet, direct gevolgd door shop-in-shop winkels en eigen flagshipstores. BALR. is ‘pas’ opgericht in 2013, wat betekent dat zij niet worden geconfronteerd met IT legacy waarmee andere retailers te maken hebben om een multichannel, geïntegreerd klantentraject te creëren. Thomas van Mastbergen, hoofd digitale marketing bij BALR.: “Onze IT-infrastructuur is vanaf het begin ontworpen als omnichannel. We gebruiken de beste technologieën voor bedrijfskritieke processen zoals e-commerce en de bevoorradingsketen. Voor datavisualisatie hebben we een open source-oplossing, Kibana, geselecteerd die is gekoppeld aan ons e-commerce systeem. We beseften echter dat als we slimmer wilden worden, we al onze data moesten visualiseren, niet alleen de transactie- en klantdata uit ons e-commerce systeem.”

Download de volledige CaseStudy
Voor de volledige CaseStudy verwijzen wij u graag door naar digitale versie uitgegeven door Qlik:

 • Door dit formulier in te sturen gaat u ermee akkoord dat wij via e-mails en/of telefonisch contact met u opnemen.  Wilt u niet op de hoogte gehouden worden dan kunt u een e-mail sturen naar privacy@victa.nl waarna wij u uit onze databases verwijderen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Wij zullen derhalve uw persoonlijke gegevens zorgvuldig beschermen en deze nooit aan derden beschikbaar stellen. Lees hier alles over ons Privacybeleid en Cookiebeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerd

  Solution Overview

  Branche: Retail

  Functie: Executive, Operations, Finance, Marketing, Service & Support

  Land: Nederland

  Uitdaging: De wens om slimmer te worden door het kunnen visualiseren en analyseren van alle data, niet alleen transactiedata en klantdata – en de wens om data uit hun silo’s te ontsluiten, zoals de Salesforce Service Cloud en Exact, om data om te zetten in bruikbare inzichten.

  Oplossing: BALR. koos Qlik Sense voor visuele analyse en business intelligence omdat de oplossing selfservice is, intuïtief werkt en gemakkelijk data uit meerdere databronnen kan ontsluiten, ongeacht hoe groot of hoe onvolmaakt de databron.

  Voordelen:

  • Real-time inzicht in run-rates en KPIs
  • Geoptimaliseerde productlifecycle resulterend in een verbeterde winstmarge
  • Het is gemakkelijk voor alle medewerkers om verborgen trends te ontdekken
  • Gepersonaliseerde dashboards geven de business flexibiliteit en verhogen de acceptatie

  Data Sources: O.a. Sylius, Salesforce Service Cloud, Exact

Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2051188
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail