2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Qlik HR dashboard

Als manager wilt u graag adequaat over actuele managementinformatie beschikken, zodat u kunt anticiperen op actuele situaties. Dit geldt natuurlijk ook voor HR-informatie.

Home » Qlik HR dashboard

HR dashboard

Als manager wilt u graag adequaat over actuele managementinformatie beschikken, zodat u kunt anticiperen op actuele situaties. Dit geldt natuurlijk ook voor HR-informatie. In veel gevallen wordt HR-informatie samengevat in een document en op de mail gezet naar de HR-afdeling om te worden beoordeeld. Deze informatie is snel achterhaald, doordat ze op het moment van versturen eigenlijk al niet meer actueel is.

Het HR dashboard van Victa brengt hierin verbetering. Een dashboard specifiek voor de HR-afdeling en de managementlaag, dat niet alleen inzicht geeft in de samenstelling van het personeelsbestand en het verloop hiervan, maar ook in verzuimstatistieken en in groeicijfers op basis van bijvoorbeeld salariskosten.

Daarin worden de belangrijkste indicatoren getoond, namelijk uren, bezetting, competentie management, Google Maps (locatie), salarisgegevens, mobiliteit, algemene kenmerken, vacatures en verzuim. Dit HRM Dashboard dient als startpunt om snel inzicht in de stand van zaken van uw organisatie te krijgen. Het kan eenvoudig aan uw eigen ERP systemen worden gekoppeld om uw eigen HR-informatie tonen.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail