Probeer gratis
Plan een afspraak
Werken bij
Contact
Sluit menu
Sluit menu
Open het menu
sluit het menu

Consultancy

Kerngebieden van consultancy
Victa staat garant voor professionele dienstverlening op het gebied van Business Intelligence. Met onze gecertificeerde consultants, stuk voor stuk vakidioten, haal je specialistische expertise in huis en lift je mee op de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd. Wij gaan altijd voor de beste oplossing en stellen onze klanten altijd centraal.

Het visualiseren van je data zorgt voor inzichten en het beter nemen van data gestuurde beslissingen. Victa heeft meer dan 10 jaar ervaring op gebied van data visualisatie en heeft als focus gebieden Qlik en Power BI. We hebben zeer ervaren consultants die je helpen om het beste resultaat te realiseren voor je organisatie. Naast ervaren data visualisatie consultants hebben we een professioneel UI/UX team die prachtige ontwerpen ontwikkelt op bijvoorbeeld de huisstijl.

Load More

Onze infra architectuur consultants helpen met een volledige transformatie naar de cloud. We werken samen met diverse datacenters en cloud leveranciers zoals Amazon, Azure, en Google Cloud en kunnen deze diensten direct leveren. Onze consultants kunnen de gehele migratie verzorgen inclusief infra inrichting en advies over virtual machines (VM’s), tenants, firewalls, active directory, security groepen, netwerk inrichting, koppelingen met VPN etc.

Load More

Onze data wetenschappers helpen je met vraagstukken op het gebied van trends ontdekken in data om hier, bijvoorbeeld een voorspellend model op te ontwikkelen (predicive analytics). We gebruiken hiervoor technieken zoals Python. Benieuwd welke patronen er in jouw data zitten waarmee je accurate voorspellingen kunt doen?

Load More

Consultancy diensten
Victa staat garant voor professionele dienstverlening op het gebied van Business Intelligence. Met onze gecertificeerde consultants, stuk voor stuk vakidioten, haal je specialistische expertise in huis en lift je mee op de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd. Wij gaan altijd voor de beste oplossing en stellen onze klanten altijd centraal. Victa is expert op het gebied van Business Intelligence en biedt een compleet portfolio van consultancy diensten aan.
Contactformulier
Wij helpen je graag met vragen en informatie over consultancy.
Ik help je graag
Heb je meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over consultancy? Neem gerust contact met mij op.

Peter Ran
Account Manager
074 – 2915208
pr@victa.nl
Neem contact op met Peter Ran