E-commerce - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Business Intelligence voor E-commerce
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Business Intelligence voor E-commerce. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Business Intelligence voor E-commerce dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Jeffrey Harkema
Account Manager
074 – 2915208
jh@victa.nl
Neem contact op met Jeffrey Harkema
KPI’s in e-commerce & databronnen informatie aanvragen
Met Business Intelligence kunt u onder andere de volgende resultaten bereiken:
  • Data uit diverse e-commerce platforms overzichtelijk presenteren in één dashboard.
  • Multi shop analytics uitrollen (consolidatie).
  • Dashboards op diverse devices implementeren (pc, mobile device, informatiezuil, rapport etc.)
  • Direct inzicht genereren in al uw transactionele websites aangaande de belangrijkste KPI’s, zoals omzet, marges, conversieratio’s en Return On Ad-Spend (ROAS).
  • Het gehele operationele proces meetbaar maken van lead tot klanttevredenheid.
Wat Business Intelligence tevens bereikt:
  • Kwaliteit verbeteringen in diverse processen door betere inzichten.
  • Kostenbesparingen door o.a. vermindering van het aantal manuren, omdat het handmatig samenstellen van rapportages niet langer noodzakelijk is en dus minder foutgevoelig is.
  • Het aanbieden van innovatieve meerwaardes aan klanten middels cross-sell analyses en het opstellen van effectieve marketing campagnes.
  • Beter beheer van data zodat o.a. privacy van de data is gewaarborgd (data governance).
  • Betere controle en beschikbaarheid van al uw data (data management).
"Bekijk hier de volledige BALR. casestudy"
Bekijk casestudy
BALR. en Qlik Sense®
BALR. staat bekend om zijn high-end mode, reisproducten en accessoires voor mannen en vrouwen. Het in Nederland gevestigde merk is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus en heeft een compleet assortiment hoogwaardige items gemaakt die inspireren om het leven van een BALR. te leven. Ambitieus, gefocust en synchroon met zijn jonge en ambitieuze publiek, brengt het bedrijf de luxueuze levensstijl van buitengewone atleten binnen handbereik van iedereen die hard werkt om de droom waar te maken.

BALR. biedt een echte omnichannel ervaring, waarbij online verkopen verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van de omzet, direct gevolgd door shop-in-shop winkels en eigen flagshipstores. BALR. is ‘pas’ opgericht in 2013, wat betekent dat zij niet worden geconfronteerd met IT legacy waarmee andere retailers te maken hebben om een multichannel, geïntegreerd klantentraject te creëren.
KPI’s in e-commerce & databronnen downloaden

KPI’s in e-commerce & databronnen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van KPI’s in e-commerce & databronnen? Download nu de gratis KPI’s in e-commerce & databronnen whitepaper en ga direct aan de slag.
KPI’s in e-commerce & databronnen whitepaper downloaden
KPI’s in e-commerce & databronnen
Je kunt het gratis KPI’s in e-commerce & databronnen PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download KPI’s in e-commerce & databronnen
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail