Victa eerste Qlik partner in het ATP Trainingsprogramma

Nieuws

Victa eerste Qlik ATP partner

Home » Bedrijf » Nieuws » Victa eerste Qlik ATP partner

Victa

Victa eerste Qlik ATP partner

Victa is als Qlik Elite partner een samenwerking aangegaan met Qlik Benelux voor het geven van officiële QlikView en Qlik Sense opleidingen in Nederland. Hiermee zijn zij de eerste ATP (Autorized Training Program) partner in Nederland.

Dit houdt in dat de trainingen en certificeringen op het vlak van QlikView en Qlik Sense nu ook kunnen worden gegeven op de Victa locaties in Hengelo en Assen.

Met deze opleidingen kunnen deelnemers snel leren hoe zij de kracht van QlikView en Qlik Sense software kunnen inzetten in hun eigen organisatie. Qlik opleidingsprogramma’s richten zich rechtstreeks op zakelijke doelstellingen. De trainingen kunnen klassikaal, op locatie van de klant of online worden aangeboden.

Qlik heeft een eigen trainingslocatie op Schiphol, maar zocht uitbreiding op andere locaties in het land. Met meerdere vestigingen was Victa een logische partner voor geografische uitbreiding van de trainingsmogelijkheden. De trainingen worden gegeven volgens het Authorized Training Program en bestaan onder meer uit de opleidingen QlikView en Qlik Sense Designer en Developer. De trainingen in Hengelo en Assen worden verzorgd door gecertificeerde trainers en worden het gehele jaar door ingepland.