Victa neemt 26 september deel aan de AV-dag 2017 - Victa Qlik Solutions

Victa neemt 26 september deel aan de AV-dag 2017

Victa neemt 26 september deel aan de AV-dag 2017

Home » Victa neemt 26 september deel aan de AV-dag 2017

Victa neemt 26 september deel aan de AV-dag 2017

Op 26 september a.s. wordt u als accountant bijgepraat tijdens de AV-dag, uw jaarlijkse accountancy update over trends, vaktechniek, fiscaliteit, ICT en kantoormanagement. Geen oorverdovende verkenningen, maar gewoon een praktisch beeld van wat er is en wat er aankomt. Geen Star Trek of science fiction, maar uw vak nu en over drie jaar.

Victa is aanwezig op de AVdag

Victa staat voor innovatie. Al sinds de oprichting van het bedrijf door Carlo Vruwink was Victa een van de eerste die geloofde in het probleemoplossende vermogen van Business Intelligence. “Het creëren van data gestuurde organisaties is het ultieme doel”, vertelt hij. Inmiddels is Victa met haar Business Intelligence oplossingen een serieuze speler op onder andere de accountancymarkt. Victa is de kweektuin waar Carlo Vruwink op zoek gaat naar innovaties die het Business Intelligence vak verder brengen in de vaart der volkeren.

Waar is Victa nu mee bezig?

“Het belangrijkste voor ons is dat we onze klanten tevreden houden. Zij maken tenslotte elke dag gebruik van onze Business Intelligence oplossingen. Maar om ons heen verandert er veel. Dat zie je natuurlijk al met zaken als Big Data, Internet of things (IoT), GeoSpatial Analytics en Predictive Analytics. Wij sluiten als Victa zijnde daar niet onze ogen voor en bieden innovatieve oplossingen aan op deze gebieden die ook daadwerkelijk toepasbaar zijn in de praktijk.

Voor accountancy bieden we standaard oplossingen voor zowel de interne als de externe praktijk. Nieuw hierin is het Qlik Analytics Platform (QAP) waarmee we accountants de mogelijkheid bieden om de innovatieve visual analytics software van Qlik Sense volledig te integreren in bestaande apps en portals. Hiermee kunnen accountants hun klanten een volledig digitaal bedieningsconcept aanbieden, volledig interactief en eventueel ondersteund met benchmarking. Hiermee kunnen accountants de advies dienstverlening naar hun klanten enorm uitbreiden”.

Enthousiast? Kom dan 26 september naar de stand van Victa op de AVdag. Kom naar onze stand en maak kennis met onze business intelligence oplossingen voor accountancy. Na de demo ligt er een leuk presentje voor u klaar.

Algemene informatie over de AV-dag 2017

26 september 2017
Spant, Bussumlocatie
09:00 – 17:30